lunes, 5 de mayo de 2008

ORQUESTA DIAMANT CLUB




Fullejant papers per preparar el bloc que volem fer tots els companys que anem a informàtica al Centre Forestal de Catalunya d’aquí Solsona, m’han caigut a les mans aquestes fotos del que havia estat l’orquestra ”Diamant Club” a la dècada dels cinquanta aquí a Solsona.

Aquesta Orquestra formada per uns quants joves de la qual un servidor formava part, crec que els solsonins estaven orgullosos de tenir un conjunt de la categoria com el nostre, al poble.

Durant els anys que va durar la seva trajectòria va tenir molt d’èxits per a tot Catalunya,i també cap a l’estranger.
Érem una colla de xicots, joves, alegres i amb ganes de gresca que ens ho passàvem de conya.

Varem actuar a totes les províncies de Catalunya. També varem estar durant 10 dies al teatre “María Guerrero” de Madrid, i en els grans Casinos del sud de França, entre ells el de Luchón, Super Bagneres , Café François, Boite Glacier de Saint Gaudents etc…
Degut a les actuacions que fèiem al sud de França a molts pobles que anàvem a tocar, als programes de la festa major i posàvem: actuación de la “GRAN INTERNACIONAL ORQUESTA DIAMANT CLUB”.

Cap al baix Urgell i tota la franja d’e l’ Aragó també posàvem el mateix i a més o rematàvem amb: LA GLEN MILLER ESPAÑOLA.
No em vull fer mes pesat i acabo aquí.

Per als qui en aquella època encara no hi éreu, al menys tindreu una petita informació del que va ésser “L’ORQUESTA DIAMANT CLUB”.

A tots els companys de fatigues del centre, una forta encaixada. Adéu.

Ramon
Churrero

No hay comentarios: