lunes, 5 de mayo de 2008

Setmana de la Gent Gran


FES MEMÒRIA AMB LES NOVES TECNOLOGIES

Avui dia 5 de maig hem celebrat la Setmana de la Gent Gran.
El Telecentre del Solsonès va obrir, per aquesta ocasió, un bloc col·lectiu on els participants han pogut penjar records de la comarca, fotos, escrits i coses curioses.
Es continuarà enriquint el bloc durant tot l'any
El resultat de la jornada es pot consultar a http://lamemoriadelsolsones.blogspot.com/

3 comentarios:

Marta Pallarès dijo...

Felicitats a tots els participants de la Setmana de la Gent Gran i els que heu fet possible aquest blog. Us animo a continuar aprenent i treballant perquè les persones grans podeu gaudir de les noves tecnologies, i així tothom conegui el munt de bons records que ens podeu ensenyar.
Felicitats i endavant!!!

alicia torrent dijo...

Enhorabona pel blog que heu fet! és molt interessant, llegir-lo et fa adonar de com passa el temps i de com han canviat les coses amb molts pocs anys.

Us animo a anar-lo ampliant i a donar-lo a conèixer.
Gracies per la vostra participació, esteu demostrant que mai és tard per aprendre i que a la vegada ens podeu ensenyar un munt de coses.

Fins ben aviat!!

Carme Colilles dijo...

Enhorabona a totes les persones que durant la Setmana de la Gent Gran 2008 heu creat aquest BLOG. Es una molt bona idea donar a conèixer fets, activitats, festes, música, poesia, alegries i tristeses (perquè no?) de temps enrera. És una bona manera d'escriure la història quotidiana, aquella història que normalment queda oblidada tot i ser la més viscuda.
Ànims, no deixeu perdre aquesta activitat i repeteixo enhorabona per la iniciativa.

Carme Colilles